Antimikrobiális impregnáló spray kórokozók ellen

By on
In /

4738Ft
(tagi kedvezményes ár: 3790 Ft)

Az antimikrobiális impregnáló spray egyike a legújabb, egyedülálló fejlesztésű termékeknek. Kifogástalanul alkalmazható a fertőzések és a kellemetlen szagok elkerülésére még olyan felületeken is, mint például a textil. Ráadásul még 3-4 mosás után is eredményesen fejti ki a hatását.

több mint 50 veszélyes organizmussal szemben ellenálló (pl: Influenza A, MRSA, E.coli, Salmonella, Listeria, Rhinovirus, HIV-1, Pseudomonas, Campylobacter, stb.)
99,9%-ban csökkenti a kórokozók számát

Az antimikrobiális impregnáló spray felhasználási területei: sport ruházat, gyermekjátékok, lábbelik, ruházat, textillel bevont szék, ágy, kanapé, szőnyeg, ruházat, függöny. Az ezüstionok a kezelt felületen koncentrálódnak és csak akkor lépnek reakcióba, ha kórokozókkal találkoznak. Amint a mikrobák megjelennek, az Immunetec spray-ben található ezüstionok azonnal felveszik a harcot és kötésbe lépnek kórokozókkal, elpusztítva őket és megakadályozva további szaporodásukat. A hagyományos fertőtlenítőszerekre a baktériumok filmképzéssel és mutációval reagálnak, azonban az Immunetec ezüstionokkal védett felületein bizonyítottan rövid időn belül elpusztulnak és sem filmképzésre, sem pedig mutációra nem lesznek képesek.

Elfogyott

Cikkszám: 2079 Kategória: