Braille kijelző Orbit Reader 20

By on
In /

656944Ft
(tagi kedvezményes ár: 525555 Ft)

Csak rendelésre!

Az Orbit Reader 20 egy hordozható, frissíthető Braille kijelző.
Önálló fájl olvasóként is használható, az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:
• 20 darab Braille cella, amelyek tűi a megjelenítendő dokumentumnak megfelelően 6, illetve 8 pontos Braille mintázatban jelenítik meg a szöveget. Bármely nyelven és bármely tudományág dokumentumainak megjelenítésére alkalmas.
• Egy SD kártyára másolt fájl tartalmát is képes megjeleníteni, ún. önálló (standalone) módban.
• Vezeték nélküli csatlakoztatás lehetőségét biztosítja képernyőolvasóval felszerelt számítógépekhez és okos eszközökhöz egyaránt.
• Egyszerű szerkesztési funkciókkal rendelkezik.
• Kiváló minőségű Braille megjelenítést biztosít.

Magas funkcionalitással rendelkezik. Képes egy időben több eszközt is kezelni, valamint önálló jegyzetelő funkcióval és könyvolvasási lehetőséggel segíti a mindennapokat. Egyik folyamatból könnyen át lehet térni egy másik munkafolyamatba. Nem kell bezárogatni hozzá azt, amit éppen csinált. Pl. Olvasás közben tud egy jegyzetelési lehetőséget nyitni, és jegyzeteket készíteni, majd visszatérhet ugyanoda ahol az olvasást abbahagyta. Braille billentyűzete segítségével akár okostelefonját is kényelmesen tudja kezelni az eszközzel. Jegyzeteket készíteni 6 pontos magyar irodalmi Braille használatával lehet. Természetesen van lehetőség a computer Braille használatára is. Menürendszere magyar nyelven segíti az eszköz használatát.
Az eszközön a karaktereket gyors megjelenítéssel egymás után rakja ki az eszköz a tűi segítségével.

Forrás: https://www.alkosoft.hu/webaruhaz/termek/orbit-reader-20-braille-kijelzo

1 készleten

Cikkszám: 911001 Kategória: